. Saya Dah Besar . :)

Posted by shukriah sharuddin at 18:59
Salam Selasa buat semua :)

Cuba tengok gambar si anak dara kat bawah ni . Nampak macam dah besar tak? hehe . Gambar ni time dekat Klinik Desa Tanjong Berembang sebab nak cucuk anak dara ni la . Cucuk untuk 1 year 6 months .

Gambar yang gedik-gedik ni mama dia tangkap time bosan-bosan tunggu turn . hehe . Duduk tak diam . Jalan merata-rata . Time nak tangkap gambar ni pun asyik nyorok-nyorok seronok tak tentu pasal . Dia tak tahu yang mama dia bawak pergi klinik ni sebab nak cucuk dia . hahaha . 

Nurse ada sorang saja semalam . Time nak pegang nak kena cucuk tu nurse suruh pegang kuat-kuat sebab si anak dara ni dah besar . Takut dia tolak & takut pulak jarum patah . Nasib baik time tu ada sorang akak ni bawak baby dia datang klinik . Dia datang jenguk dalam bilik nak inject tu . Dia pun pujuk-pujuk si anak dara ni supaya tengok baby yang dia dukung tu untuk alih perhatian . Time si anak dara ni tengah tengok baby tu, nurse pun apa lagi INJECT ler! hahahah . Nangis la kejap anak dara ni . Sambil tangan duk pegang-pegang peha yang dicucuk tu . Siap cakap "akittt" <-- sakit . hehehe . Tapi kejap je menangis . Lepas tu oke la . :) Good girl mama . Kan mama cakap "Amnea dah besar!" ^_^y . 

Cucuk kali ni yang last . Lepas ni just datang timbang berat saja . Mama doa supaya Amnea sihat-sihat & ceria-ceria selalu . Mama sayang Amnea sangat-sangat! Muaaaahhhhh!!!

0 comments:

Post a Comment

 

~ diarimaya.mamanea ~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea