. Amboi-amboi Diaaa .

Posted by shukriah sharuddin at 20:51
Sekali lagi Salam Khamis ^_^

Hahahahahah . Terlupa mamanea nak cerita satu kisah yang lucu ni dekat kawan-kawan semua . Memang nak cerita haritu tapi asyik duk cerita pasal benda lain . Mamanea kalau dah jumpa blog ni memang mula la gatal tangan nak cerita macam-macam . Tapi best jugak kan boleh coret semua dalam blog ni . Bila-bila ada masa boleh baca blog sendiri . Pastu gelak-gelak sendiri . Last-last SYOQ sendiri!! kahkahkah . Biasa la tu kan . Pedekisahhh??? bluwekk~

Oke berbalik kepada storymory mamanea, tak lain tak bukan la cerita pasal si kecik tu . kuikukui . Oke-oke nanti mamanea cerita pasal benda lain pulak . In Shaa Allah . hahaha . Nak cerita la budak kecik ni sekarang suka-suki bernyanyi-nyanyian tau uolss . Ohcomeytakkaktonnnn!! Main sorang-sorang sambil nyanyi-nyanyi . Dalam kereta nyanyi-nyanyi . Tengok TV ada iklan yang nyanyi-nyanyi dia pun nak nyanyi . hahaha . Macam la pandai sebut . Podacit! hehehe .

Uols nak tau tak semalam ada lagu "Terima Kasih" tu dekat TV . Budak tu pun ikut la jugak nyongnyangnyongnyang bunyinya pastu tiba-tiba dekat part :
"Terima Kasih Kuucapkan Padamu...Kerna Aman Sentosa Selalu...blablabla..." kan, muncung-muncung la duk sebut "muuuu" dengan "luuuu" tu . hahaha . Biasa la yang belakang saja dapat bunyi . Yang depan-depan hentam sebut saja . hahaha . Tak larat nak gelak la mamanea dengan walid . Adoi pecah perut ni tengok gelagat Nur Eiman Amnea ni .

Oke itu saja mau update . Daa!!

0 comments:

Post a Comment

 

~ diarimaya.mamanea ~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea