. Amnea Baca Doa Tidur .

Posted by shukriah sharuddin at 20:50
Salam sekali lagi . kuikuikui .

Oke kali ni mamanea nak share video si anak dara mamanea yang dah pandai baca doa tidur . Actually tak ambil video pun . Just rekod suara si kecik Amnea tu sebelum tidur . Tapi nak share audio saja memang tak boleh . So mamanea pun dengan sungguh-sungguhnya meng'edit' audio tadi untuk jadikannya video . hehe . Edit biasa-biasa saja pakai "Windows Live Movie Maker" . Videonya seperti di bawah :

video

Alhamdulillah walaupun tak berapa betul lagi bacaan tapi dah boleh dengar-dengar bunyi . :) . Walid kata dekat mamanea, lepas ni ajar doa ibu bapa pulak . hehe . Oke boss! In Shaa Allah . hehe . Tadi nak makan cucur suruh budak kecik ni baca doa, dia baca doa tidur daa . haha . Doa makan panjang sangat . :) . Takpa sayang, nanti mamanea ajar baca doa makan pulak tau . Oke bye~

0 comments:

Post a Comment

 

~ diarimaya.mamanea ~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea