. Eh Eh Samala Kegemaran Kami :) *wink*

Posted by shukriah sharuddin at 19:59
Salam Rabu <-- Cuti kannn . Mesti la nak post entry sampai lebam! haha .

Oke entry yang ketiga untuk hari CUTI!! hehehe . Nak cerita pasal kegemaran si kecik Amnea tu . Kalau uols pandai, cuba teka apa kegemaran kami?? Ofcos la uols tak tau kan sebab bukan best pun nak ambil tahu pasal kami . hahahaha . Oke fine :)

Kalau nak tahu, sila cekidout gambar kat bawah ni . :) . Nampak tak budak kecik tu makan apa ??

 . yayy kami suka makan laksa!! .

 . oit-oit anak dara makan terkangkang . tak malu . :P


Betul uolss si kecik Amnea ni suka makan laksa! Mamanea baru tau time pergi kenduri aqiqah anak kawan mamanea baru-baru ni . Tambah laksa sampai 3x! Ohcomeytakkakton!!! hahahah . Sebijik mamanea dia la suka laksa . Semalam pulak tok Amnea buat laksa . Apalagi laju-laju bungkus la makan dekat rumah . hehehe . Makan sampai somot-somot! Kan mamanea cakap kegemaran kami samaaa :)) . Oke itu saja mau cerita . 

: Nanti nak buat laksa la dekat kesayangan mamanea ni ^_^y :

(psstpsst nampak tak seluar si Amnea tu . haa itu lagi tabiat baru dia . Suka tarik seluar sampai ke lutut . Tak sure pulak dia tiru siapa tapi haritu tengok dia tiru kakak Aimi tarik seluar tu time ada di rumah tok . hehe . Macam-macam)

0 comments:

Post a Comment

 

~ diarimaya.mamanea ~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea