. Saya Ada Jam Tangan!! :) .

Posted by shukriah sharuddin at 20:37
Salam semuaaa!! 

Banyak betul mamanea nak cerita hari ini . Sangat tamak post entry banyak-banyak dalam satu hari . hehehe . Tapi pedekisah kan? Ini kan blog mamanea . So bila-bila pun boleh post new entry dekat blog yang cantik sikit-sikit ni kan . Oke stop merapu!

Post kali ni pasal jam tangan si Amnea tu . Ada satu hari tu pergi pasar malam tiba-tiba mamanea nampak jam tangan budak-budak yang syomey-syomey . Amnea pun nampak jam-jam tu . Sengaja mamanea tengok reaksi dia tu . Macam teruja jaaa . hahaha . Nak la tu . Macam la mamanea tak tahu . kahkahkah . Mamanea terus tanya : "Amnea nak jam tak?" . Sambil sengeh-sengeh duk angguk-angguk kepala . hahaha : "Oke Amnea pilih la nak yang mana" . Kalau nak suruh mamanea dengan walid pilih memang tak pasal-pasal duk gaduh dekat situ la sebab masing-masing nak pilih itu ini . hahaha . So mamanea cakap dekat walid suruh Amnea pilih sendiri . 

Lokasi : Pasar Malam Parit Buntar (Jumaat)

Haaa nampak tak Amnea pilih yang mana? Tuu nampak tu dia pegang jam color biru tu . Yang tu la pilihan dia . hehe . Lepas pilih zappp! walid bayar terus . RM5.90 . hahaha . 'Mahal' oke . Bayar terus la takut-takut mamanea dia tukar yang lain pulak nanti . kahkahkah . Dah ada jam tu asyik main dengan jam saja . Nak keluar pergi mana-mana pun mintak : "mama, jam!" . Macamla dah pandai tengok pukul berapa . hehe . Tapi mamanea layan saja si budak kecik ni . Haa lagi satu nak bagitahu, jam ni magik tau! Eleh magik la sangat . hahaha . Jam ni kena picit dekat button kecik tu dulu baru boleh tengok pukul berapa . Hahaha . Itu saja magik yang ada! kahkahkah!~ Ok habis cerita pasal jam! Sekian :)

0 comments:

Post a Comment

 

~ diarimaya.mamanea ~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea