. Dah Boleh Pergi Sekolah Ke? .

Posted by shukriah sharuddin at 16:36
Assalamualaikum dan selamat pagi kawan-kawan mamanea :)

Hope semuanya sihat-sihat dan ceria-secerianya pagi ni :)) . Pagi-pagi lagi mamanea dah login blog . Semuanya sebab nak cerita pasal anak dara mamanea yang sorang tu . ^_^ . 

Semalam lepas balik kerja, mamanea pergi ambil Amnea di rumah tok Amnea . Time tu anak dara tu tengah nak pakai baju sebab baru lepas mandi . Nampak saja mamanea masuk rumah, terus dia sapa mamanea --> "mama!" dengan  buat-buat suara manja gitu uols . Owhh sweet anak dara mamanea ni . Hilang semua penat lelah (penatla sangattt . hahaha) pulang dari kerja . :))

Then tiba-tiba maksu Ida tunjuk gambar dalam handphone dia . Gambar apa?? Jom cekidouts!~ ;




. alololo agaknya macamni la gayanya kalau Amnea dah ke sekolah nanti .
. ^______^y .

Hehe . Haa gambar-gambar di atas tu la . Nak tergelak mamanea tengok time maksu Ida tunjuk tu . Terus cakap "cepat bluetooth!!" . Haha laju-laju la mamanea bluetooth sebab nak cerita dalam blog (owh sangat pulun mamanea) . Oke sebenarnya Amnea belum masuk sekolah lagi . Tudung tu Kakak Aimi punya . Kakak Aimi kan masuk PASTI An-Nasr di TSA . hehe . Maksu Ida punya kerja la tu pakaikan Amnea tudung tu . Muat-muat ja tudung tu dengan Amnea . 

Semalam tunjuk gambar-gambar ni dekat walid . Walid punya la happy tengok anak dara dia pakai tudung macam tu . Laju-laju walid tukar profile pic FB . hehehe . (walid pun pulun jugakk . yayy!!) Tengok anak dara pakai macamni rasa macam tak sabar pulak nak hantar pergi sekolah . :)) . 

: Amnea baru 1 tahun 8 bulan . Belum boleh masuk sekolah lagi :) #25/9/2013 genap 2 tahun :

3 comments:

Mama Miera said...

Terbaekk la kak shuk...amy pun lma xtulis blog...ad gak plak cma xupdate y bru ja...huhuhu...

Mama Miera said...

Terbaekk la kak shuk...amy pun lma xtulis blog...ad gak plak cma xupdate y bru ja...huhuhu...

shukriah sharuddin said...

yaka amy...folo kshuk..ntn kashuk folow amy

Post a Comment

 

~ diarimaya.mamanea ~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea