. Saya Dah Tinggi! ^_^y .

Posted by shukriah sharuddin at 07:56
Assalamualaikum uols sekalian :))

Tinggi? Mamanea makin tinggi?Takkan kot? hehehe . Bukan mamanea la uols . Untuk entry ini mamanea nak share satu video Nur Eiman Amnea . Video apa? Oke jom tengok dulu . :))

video

Nampak tak si anak dara tu buat apa? hehehe . Ya Allah tergelak besar mamanea dengan walid time mula-mula dapat tau yang si anak dara tu dah pandai ambil air sendiri uolss . Alahaiii senangla mamanea dengan walid lepas ni tak payah dah nak ambil-ambilkan air untuk budak kecik tu . 

Sebelum ni Amnea memang tengok mamanea duk ambil air dekat bekas air tu . Ada satu time tu dia pernah try-try nak tolak kepala bekas air tu sambil jengket-jengket kaki . Tapi time tu tak sampai lagi . Sampai pun hujung-hujung saja . Then bila dah sampai sikit-sikit, dia suka main tolak-tolak kepala bekas air tu sampai habis basah lantai . 

Tapi sekarang uols tengok la, siap ambil cawan plastik dia tu dan ambil air sendiri . Ohanakdaramamanea, dah pandai nak berdikari :)) . Video ni video pagi tadi time nak breakfast . Sempat jugak mamanea rekod . hehe . Betul tak mamanea cakap "Saya dah tinggi la mama!!" . 

: Ermm best jugak jadi mama ni kan? Semua benda kita nak rekod . Boleh jugak simpan buat kenangan ^_^y :

0 comments:

Post a Comment

 

~ diarimaya.mamanea ~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea