. Menu Berbuka #13: @Chicken Rice Shop

Posted by shukriah sharuddin at 20:05
Assalamualaikum semua :)

Semalam walid belanja mamanea dan Amnea berbuka di Chicken Rice Shop . Hati berbunga-bunga la sebab dah lama tak dapat makan Kerabu Mangga . Pergghh!! (kecur air liur aihhhh) . <-- sambil typing sambil telan air liur . haha . Oppsss puasa puasa puasa . :p

Ramai sangat orang berbuka . Penuh meja . Nasib baik kami sampai agak awal jugak la walaupun hanya ada beberapa meja yang masih kosong . Eh eh lupa pulak nak bagitau yang kami berbuka di Sunway Carnival Mall . Memula walid nak bawak pergi berbuka di Aeon Jusco Bandar Perda . Tapi disebabkan jalan yang jem, walid terus pusing ke Sunway Carnival Mall . 

. ini adalah budak kecik mengada yang tak puasa . 
:)

Semalam rezeki mencurah-curah . Time mamanea nak ambil Amnea dari rumah tok Amnea, tok Amnea tapaukan mamanea LAKSA! Again --> LAKSAAA!! omg!! Tok Amnea buat laksa la!! . Rasa macam nak makan terus je bila terbau bau kuah laksa tu . hehe . Tapi sabar sabar . Then masa nak keluar rumah semalam, ada sorang abang ni singgah rumah bagi bubur lambuk atau lebih dikenali sebagai kanji . hehe . Wah rezeki! rezeki! Nak makan semua ni, macam mana??? huhuhu . Erm erm erm apa pun plan nak ke Chicken Rice Shop tetap diteruskan . hehe . Makan nasi ayam bagi kenyang dulu . Balik rumah baru la laju-laju habiskan laksa dan kanji! hahaha . Oke-oke stop sini dulu pasal menu berbuka . Sori lagi sebab harini tak ada resepi dari mamanea . Tata!

: Nanti nak share resepi LAKSA UTARA versi mamanea . Tungguu!! :

0 comments:

Post a Comment

 

~ diarimaya.mamanea ~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea