. Tiada Resepi .

Posted by shukriah sharuddin at 18:29
Assalamualaikum semua :)

Hai kawan-kawan semua!! . Empat hari bagaikan empat tahun! Oh terlalu merindui blog ini . (Rindu dekat blog sendiri . hehe) . Selama empat hari ni mamanea stop jadi chef sebab mamanea berkampung di rumah tok Amnea . So Menu Berbuka #9, #10, #11 dan #12 tak dapat la nak diupdate dekat sini . huhu (nampak sangat mamanea tak tolong tok Amnea masak! hehe . Kantoi pulakk)

Mamanea dan Amnea berbuka, bersahur segala di rumah tok Amnea sebab walid kami tak ada di rumah sepanjang 3 hari lepas atas tuntutan kerja . Walid Amnea ditugaskan untuk menjadi imam Solat Terawikh di Masjid dekat rumah maktok Amnea di Teluk Air Tawar . So, kami anak beranak yang comel-comel ini laju-laju packing barang dan terus bercamping di rumah tok Amnea sebab mamanea rasa tak bersemangat pulak kalau bangun sahur sorang-sorang . huhu . Kalau bab nak berbuka tu taklah rasa bosan sebab ada sorang budak kecik tu memang akan kalut time berbuka . :)) . Tok Amnea pun suruh mamanea dan Amnea tidur rumah sana sebab risaukan kami anak beranak . Wahh comel je tok Amnea ni . heheh . 

Semalam walid balik sini pun walid tak bagi mamanea masak . (almaklumlah mamanea masih kurang sihat . uhuk!uhuk!) <-- tak sihat la sangat kanss . Walid belanja mamanea dan Amnea makan Nasi Mandy Kambing uols! <-- again . Dah dua kali berbuka dengan Nasi Mandy Kambing . Kenyang sampai terlentang!Oke itu saja nak update . Terima kasih sudi lawat blog mamanea . Luv~

 : Psstpsstt semalam walid cakap nak belanja mamanea berbuka dekat Chicken Rice Shop! Ehemm! faveret i tuuuuu . Mintak-mintak la jadi . Fuhh!Fuh!! :


0 comments:

Post a Comment

 

~ diarimaya.mamanea ~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea