. Telekung Saya .

Posted by shukriah sharuddin at 17:47
Assalamualaikum semua :)

Hope kawan-kawan semua sihat-sihat belaka . Fuhh! Lega rasanya bila dapat bergurau senda dengan blog hari ni . hehe . Lama sangat dah ni tak update dan hari ni mamanea nak cerita pasal anak dara mamanea banyak-banyak . :P . 

Yang sebenarnya PC yang selalu mamanea guna di lab ni rosak . Dah tak boleh nak on . Kalau nak suruh mamanea bukak CPU dan check sendiri tu memang tak la . Nak bagi lagi rosak mamanea pro! hahaha . Tak sure pulak apa masalahnya . Start Isnin haritu la yang tak bole guna tu . huhu . Nak update pakai phone macam tak best pulak pakai blogger android tu . Tak puas nak tengok . Tapi pagi ni mamanea cilok lappy walid bawak datang kerja . hehehe .<-- semata-mata nak update beloggggkuuu .^_^y yahooo!!

Oke back to tujuan sebenar post ini . hehe . Ala just nak menunjuk-nunjuk telekung baru anak dara tu jer . 
Meh tengok gambar di bawah ni ;

. cantik tak telekung saya?? .


:))) Telekung ni tok Amnea yang jahitkan . Mamanea just belikan kain je . Sebelum ni mamanea ada jugak tengok-tengok telekung kanak-kanak dekat kedai tapi macam tak menarik . Yang jual online pun ada tapi mahal sangat-sangat . Dah sama harga dengan telekung dewasa . Last-last pergi kedai beli kain, reben, dan lis dan jahit sendiri ikut ukuran budak kecik tu . hehe . Boleh la kalau nak pakai dekat rumah tu . Kalau tak memang anak dara tu sibuk je nak pakai telekung mamanea yang besor tu . hehe . 

Ada jugak video mamanea rekod time anak dara ni solat . Kalau nak tengok, meh skodeng FB mamanea dekat --> : SINI : Oke itu saja cerita pasal telekung . Tenkiu sudi baca entry daripada mamanea . Luv uols :*

: Hari-hari doa supaya anak dara mamanea ni jadi anak yang solehah . Amin :

1 comments:

Cik Mun said...

comelnyeeee dia...

Post a Comment

 

~ diarimaya.mamanea ~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea