. Nasi Ayam Mamanea .

Posted by shukriah sharuddin at 07:47
Assalamualaikum dan selamat malam (;

Hai kawan-kawan dah tidur ke . Jangan la tidur lagi . Meh layan entry mamanea dulu meh . ^_^ . Mamanea just nak menunjuk-nunjuk pic nasi ayam yang mamanea masak petang tadi ni . Hehehe .  Nyum-nyum .

Lama dah mamanea teringin nak makan nasi ayam yang dimasak sendiri tapi asyik malas je . Pagi tadi sambil duk borak-borak dengan member mamanea pasal nasi ayam ni terus semangat nak masak tu datang berkobar-kobar . Apalagi laju-laju la mamanea whatsapp walid Amnea suruh belikan ayam . Hehehe .

Balik kerja terus masuk dapur ketang ketong hempas pulas siapkan nasi ayam ni . Taraa!! (Sila cekidout gambar nasi ayam tu di bawah . Terima kasih) . Hehehe .
: update pakai blogger android macam tak feel la . Huhu :

2 comments:

Cik Mun said...

sedapnye..pos sikit sini..hehe

shukriah sharuddin said...

Hehehe...siap!!..skang jugak mamanea post..hehehe

Post a Comment

 

~ diarimaya.mamanea ~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea