. Terima Kasih Walid ^_^ .

Posted by shukriah sharuddin at 17:21
Assalamualaikum uols

Kawan-kawan ada baca tak entry mamanea sebelum ni yang cerita pasal Amnea study tu . Alaa yang dia color-color kuku tu . Ingat tak? Kalau belum baca sila cekidouts dekat : sini : . hehehe . (promote lagi oke!) .  Entry kali ni ala-ala kesinambungan entry yang tu la . haha . 'Kesinambungan??' Hek eleh mamanea ni macam nak buat movie pulak duk sinambungan-sinambungan . hahaha . 

Oke-oke just nak 'menunjuk-nunjuk' , nak 'eksyen-eksyen' dengan uols la . hehe jangan marahhh . Petang semalam balik rumah laju-laju mamanea mandi-mandi siap-siap bagai sebab walid ada janji nak bawak pergi beli KFC . yayy! Korean youuu . hahaha . Ala bukan nak menunjuk pasal KFC tu pun . Actually nak menunjuk-menunjuk pasal . Jeng! Jeng! Jeng!! Lets cekidouts! ;

. pssst pssst perasan tak apa yang lain?? .

. isyy perasan ke tak ni?? .

Oke kalau tak perasaan apa-apa perbezaan meh kita cekidouts dekat sini pulak . Jom! :))

video

Haaa nampak?? Belagak tak kami? kuikuikui . Ye semalam keluar beli KFC dan tu tu kerusi kecik untuk si kecik! Kerusi tu budak kecik tu pilih sendiri . Beli dekat mana? Beli dekat Happy Home Parit Buntar . Harga? RM19 only . Sangat ciwi la budak kecik tu duk try-try kerusi tu sebab ada bunyi . Ceh! Oke itu saja nak menunjuk . hahaha . Tata!~ Ooopss terlupa "Tenks walid sebab beli kerusi dekat Amnea!"

: Lepas ni study dengan selesa la . Tak ada la nak angkat-angkat kaki letak atas meja . hehe :

4 comments:

Irni Irunie said...

haha..comelnya kusi niii...siap bunyi bagai..hahah..ni dpt kt aidiff ni mau 5 min je bnde tu bunyi..pastu senyap..haha

shukriah sharuddin said...

hahaha....tu la skit2 nak duduk atas kerusi...haiyakk aidipp kreatip sgt laa..memg nmpk tempat bunyi tu bawah kerusi..takut jgk amnea nampk n cabut...ala dia mcm dekat kasut bunyi tu...benda bulat putih kecik tu..

fuadarshad said...

Sama2..harini hari walid, esok hari mama dgn amnea belanja walid

shukriah sharuddin said...

hari-hari hari walid belanjan kami..yayy

Post a Comment

 

~ diarimaya.mamanea ~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea